I need an audit, security or compliance assessment
Identificação da resposta 9953   |   Revisado 07/06/2020

Requesting an audit, security, or compliance assessment report for your site.

Environment:

All product versions, HMS

Issue:

Who do I contact if I need to request an audit, security or compliance assessment for our site?

Resolution:

Engage your TAM or Sales Support team here to assist with this as well as refer them to this answer.

Se você tiver dúvidas sobre o que gera uma sessão e como você pode evitar o faturamento impreciso da sessão no seu site, analise o documento Demystifying Session Usage (PDF). Algumas etapas simples de personalização e configuração podem aumentar as sessões faturáveis. Para maiores informações, consulte Informação de Uso de Sessão.